Doi tineri din România au dat lovitura datorită unei afaceri profitabile. Au folosit o „rețetă” veche de peste 300 de ani, moștenită din generație în generație, și iată că totul le merge strună. Sigur că, munca este nelipsită, însă cert este că nu duc grija zilei de mâine. Cum au reușit să clădească un adevărat imperiu și să câștige sume frumoase? Secretul lor poate fi preluat și de alți tineri!
Doi tineri români au gândit o afacere prin care să dea lovitura și să aibă traiul asigurat întreaga viață. Familia din Galați a ajuns la concluzia că este mai bine să ducă moștenirea mai departe și să se ocupe de afacerea lăsată din generație în generație. Au folosit o „rețetă” veche de peste 300 de ani și au ajuns să câștige o adevărată avere.
Aceștia dețin o exploatație zootehnică, în apropiere de vama Giurgiulești. Cei doi soți vând produse precum brânză, urdă, caș, dar și altele. Specialitățile sunt făcute după rețete din strămoși, iar gustul este unul rar întâlnit. Tocmai din acest motiv, cererile sunt foarte multe. Cei doi tineri au ales să-și vândă bunătățile direct clienților, nicidecum în magazine.
„Este aceeași rețetă de produs brânza pe care am primit-o din generație în generație. Acesta este atuul nostru, prin care reușim să avem mereu cereri care ne depășesc producția.
Este foarte bună și naturală. Oamenii au fost sceptici la început, dar apoi au văzut diferența față de ce este pe piață. După ce ne-au gustat brânza, au rămas clienți fideli”, a dezvăluit Angela, potrivit agrointel.
Clienți din întreaga țară au auzit de bunătățile lor și vin să le cumpere produsele. Ba chiar foarte mulți dintre aceștia trimit produsele cumpărate de la familia din Galați, rudelor care se află peste hotare.
Prețul unui kilogram de caș era de 40 de lei anul trecut. Urda costa 20 de lei kilogramul. Chiar dacă prețurile erau puțin mai ridicate față de magazine, gustul autentic este pur românesc. În acest an, cei doi soți au de gând să folosească panouri fotovoltaice pentru a reduce cheltuielile.
„Avem nevoie de o cameră frigorifică unde să se matureze produsele, iar acolo trebuie să fie constant o anumită temperatură și umiditate. Pentru că ne-ar costa prea mult energia electrică, intenționăm să cumpărăm panouri solare ca să alimentăm camera frigorifică”, a mai spus aceasta.